Istorijat

naj-jaje-naj-dajeKompanija „Animal Commerce“  doo je osnovana 1991. godine u Beogradu i od svog osnivanja konstantno raste i razvija se. Danas ona broji ukupno 29 zaposlenih.Osnovne delatnosti kompanije su proizvodnja konzumnih jaja i skladištenje, sušenje i trgovina žitaricama, kao i proizvodnja i prodaja stočne hrane. „Animal Commerce“ svoje proizvode prodaje pod brendom NAJ, uz slogan
Naj jaje, naj daje i predstavlja lidera na tržištu konzumnih jaja.

Jedni smo od najvećih proizvođača konzumnih jaja u Republici Srbiji.  Proizvodnja konzumnih jaja odvija se uz korišćenje najmodernijih tehnoloških procesa i uz potpunu primenu HACCP standarda. Naši proizvodni kapaciteti su locirani u Kruščiću, opština Kula, a jato od 123.000 koka nosilja obezbeđuje dnevnu proizvodnju od oko 110.000 konzumnih jaja evropskog kvaliteta, odnosno 35.000.000 jaja godišnje. Jedina smo farma za proizvodnju konzumnih jaja potpuno usklađena sa direktivom EU o dobrobiti za životinje.

Posebno ističemo činjenicu da je „Animal Commerce“ doo  značajnim investicionim ulaganjima u oblasti proizvodnje stočne hrane obezbedio vrhunsku sigurnost proizvodnje i sve preduslove za njeno stalno povećavanje. U tu svrhu u Tovariševu pored Bačke Palanke izgrađeni su silosi kapaciteta 11.000 tona a od 2014. godine u funkciju je puštena i fabrike stočne hrane,koja se nalazi u krugu proizvodnog kapaciteta u Kruščiću. Uz postojeću opremu – modernu farmu, postrojenje za sortiranje i pakovanje jaja i hladnjaču, stvoreni su svi preduslovi za plasman proizvoda vrhunskog kvaliteta na tržište Republike Srbije, regiona i Evrope.